När ni behöver en 5 axlig fräs

av | 22 Januari, 2023

Kanske ni behöver bearbeta med en 5 axlig fräs? Det är inte alltid lämpligt att ha en 5 axlig fräs på en del arbetsplatser. Det ni kan göra, är att ta in extern hjälp med denna bearbetningsmetod. Det finns ett bra företag som heter Orrhaga Waterjet. De har en bra maskinpark med moderna CNC fräsar och vattenskärningsmaskiner.  Detta företag vill ligga i framkant när det kommer till utveckling av branschen. De har:

  • En mycket skicklig och kompentent personal
  • En hög nivå av service
  • Tekniska investeringar

Deras kombination av vattenskärning med 5 axlig CNC teknologi ger dem möjligheten att kunna erbjuda sina kunder effektiva och lönsamma tjänster med hög kvalité som till exempel verktygstillverkning.

Smart med 5 axlig fräsning

För att kunna göra viss sorts fräsning eller bearbetning så kan det vara ett måste med en 5 axlig fräs. Ni som inte vill eller kan ha detta på er egen arbetsplats, ni kan med fördel vända er till Orrhaga Waterjet. De sysslar bland annat med vattenskärning. Det är ett effektivt sätt att få fram detaljer till er produktion.  De kan till exempel skära vinkelrätt i aluminium och) utan långa programmerings och ställtider, med deras OMAX Tilt-A-Jet. Med deras OMAX patenterade 5-axliga option så kompenseras automatiskt det klassiska sneda skärsnittet.

Hos detta företag kan ni även få hjälp med att tillverka verktyg av olika slag för olika sorters maskiner. Kombinationen av vattenskärning med 5 axlig CNC teknologi gör det lönsamt.

Vill ni veta mer om vad detta företag kan göra för er, besök då deras hemsida.